Weiler: "Vermoeidheid speelde ons toch wel parten"

ZONDAG, 23 OKTOBER 2016, 17:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS René Weiler gaf toe dat zijn ploeg zwak was en niet verdiende om te winnen vandaag. "Misschien speelde de vermoeidheid ons toch wel parten vandaag", zei de coach na de wedstrijd. 

"We moeten toch toegeven dat we een beetje vermoeid waren. Het was ook een heel fysieke wedstrijd waarin we de eerste helft niets van kansen konden creëeren, ook niet in de tweede helft buiten de laatste tien minuten. Het tweede doelpunt dat we tegenkregen vlak na rust, dat heeft ons pijn gedaan. We verdienden het niet om te winnen vandaag.  Heeft mijn tactiek gefaald? Dat kan je altijd zeggen als een ploeg verliest", is Weiler eerlijk.

Nicolae Stanciu werd alweer gewisseld op het uur. De coach blijft in zijn speler geloven maar geeft toe dat het misschien toch wel eens tijd wordt voor een andere aanpak: "We moeten Stanciu tijd geven, maar het is misschien wel waar dat het zo niet verder kan. Misschien moet ik hem maar eens op de bank laten starten, wanneer dat weet ik nog niet, daar wil ik nu geen uitspraken over doen. Je mag niet vergeten dat hij ook voor eerst in het buitenland speelt. Hij heeft rust nodig. "

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.