Nuytinck: "Onszelf moeilijk gemaakt door slordig te spelen"

ZONDAG, 23 OKTOBER 2016, 17:19 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Bram Nuytinck geeft eerlijk toe dat Anderlecht niet verdiende om te winnen vandaag. "Veel jongens zaten niet in de wedstrijd en dat mag niet bij een topper, dan moet je 100% zijn", is de verdediger eerlijk in zijn analyse. 

"Ik vond het niet raar", zegt Nuytinck over het spelsysteem waar Weiler voor koos, "In Mainz hielden we daar een goed gevoel aan over, dus snap ik het wel dat er geen verandering in de opstelling kwam". 

Club Brugge heeft over de hele wedstrijd, buiten de laatste tien minuten, geen enkel probleem gehad met paars-wit, dat zag ook Nuytinck: "We dwongen geen enkele kans af, achterin stond het helemaal niet goed. We hebben het onszelf moeilijk gemaakt door slordig te spelen. In een topwedstrijd moet het beter, moet je meer geven. We verdienden het niet".


"In een topper moet je 100% zijn en veel jongens zaten niet in de wedstrijd. Ik kan niet uitleggen waarom we zo wisselvallig spelen", gaat Nuytinck verder, "We gingen nochtans met vertrouwen de wedstrijd in, maar laten na om Club een klap te geven".





anderlecht-online forum