Overzicht verhuurde spelers

MAANDAG, 24 OKTOBER 2016, 11:47 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Michaël Heylen speelde de volle negenitg minuten met Westerlo tegen Charleroi. De wedstrijd eindigde op een scoreloos gelijkspel. Hervé Matthys maakte geen deel uit van de selectie voor deze wedstrijd.

Anthony Vanden Borre zat niet in de selectie bij Montpellier voor de verplaatsing naar Monaco. Montpellier ging op het veld van Monaco zwaar de boot in met zware 6-2 verliescijfers, ze staan nu op plaats 16 in de Ligue 1.

Orel Mangalaspeelde 75 minuten met de U19 van Dortmund tegen Rot-Weiss Essen. Dortmund won met 3-1 en staan nu op de derde plaats in de Duitse amateurklasse, A-Jun-BL West.

Marseille kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen PSG. Aaron Leya Iseka nam niet deel aan de wedstrijd. Marseille staat op de dertiende plaats in de Ligue 1.
 
Trezeguetwerd op het einde van de wedstrijd tegen KV Mechelen vervangen. Moeskroen verloor de wedstrijd met 2-0. Trezeguet speelde een onzichtbare wedstrijd.

Raphael Galhardo komt dinsdag in actie tegen América Mineiro.

Sebastian De Maio kwam niet actie bij Fiorentina tegen Cagliari. Fiorentina won met 3-5 en staat nu op de elfde plaats in de Italiaanse Serie A.

Fabrice N’Sakala speelde een volledige wedstrijd met Alanyaspor tegen Bursaspr maar kon niet verkomen dat zijn ploeg met 2-0 cijfers verloor. Alanyaspor staat of de zestiende plaats in de Turkse Süper Lig

Nathan de Medina speelde een volledige wedstrijd met OHL tegen Cercle Brugge en won de wedstrijd met 2-0. Oud-Heverlee Leuven staat op de vierde plaats in 1ste Klasse B.
.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.