"Wij hebben Brugge de kans gegeven om te winnen"

MAANDAG, 24 OKTOBER 2016, 12:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kara Mbodj ontpopt zich week na week meer als patron van de defensie. Hij heerst in de verdediging en stuurt zijn ploegmaats regelmatig aan. Beetje bij beetje zien we de echte 'King Kara' aan het werk. Hij wil het verlies op Brugge  niet op de mentalitetit steken maar op de concentratie.

"We wisten dat ze het eerste kwartier druk gingen uitoefnen, toch hebben we ons nog laten vangen. We waren niet geconcentreerd genoeg, ondanks het feit dat we gewaarschuwd waren", zegt Kara, "We moeten onze fouten kunnen toegeven. Bij het begin van elke helft stonden we niet op te letten."

"We moeten blijven werken aan die sterkere punten. De mentaliteit lag hier niet aan de basis maar wel het concentratieverlies en de onoplettendheid. Brugge is helemaal niet sterker, wij hebben hen enkel de kans gegeven om te winnen", besluit de Senegalees op zijn eigenzinning manier.

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.