Roef: "Mijn fout kunnen rechtzetten"

DONDERDAG, 27 OKTOBER 2016, 07:17 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De wedstrijd was amper 5 minuten bezig toen Davy Roef veel te laat uit doel kwam en zo Bjelica van de 0-1 hield, met als gevolg een terechte penalty. Maar Roef hield zijn netten proper en is blij dat hij zo zijn fout kon rechtzetten.

Roef steekt zijn eigen falen niet onder stoelen of banken: "Het was een zuivere penalty, ik was veel te laat op de bal. Ik wist dat Verdier snel was maar heb het toch nog foutief ingeschat. Maar het belangrijkste is dat ik mijn fout heb kunnen rechtzetten en de nul houden. Bjelica nam zijn tijd om de penalty te trappen waardoor ik de hoek kon verkleinen, het was een goeie redding.  Met 0-1 zo vroeg in de wedstrijd zou het moeilijk geweest zijn. De voorbije dagen heb ik kritiek gehad en die was terecht. Dus ik ben blij dat ik nu de nul heb kunnen houden. Dat probeer ik elke wedstrijd opnieuw, maar het lukt niet altijd."


Voor de rest was het weer droefnis troef bij Anderlecht: "Ik heb daar geen verklaring voor. We hebben het spel proberen te maken, maar de inspeelpassen waren niet goed. KV Mechelen stond ook erg goed georganiseerd."

Gelukkig is daar nog altijd Teodorzyck: "Ik ben blij dat hij voor ons voetbalt", is Roef eerlijk, "Elke bal die hij krijgt wil hij binnentrappen, maakt niet uit hoe, al is het met zijn oor."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.