Stanciu: "Steun fans doet deugd"

DONDERDAG, 27 OKTOBER 2016, 07:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nicolae Stanciu speelde tegen KV Mechelen zijn beste wedstrijd in weken. Met een subtiele doorsteekpass lag hij aan de basis van de rode kaart van Bjelica en de 2-0 volgde na een strafschopfout op hem. Na afloop dankte de Roemeens de fans voor hun steun.

Stanciu kent een moeilijke periode, maar de Anderlecht-supporters laten hun recordaankoop niet vallen. Ze scandeerden meermaals zijn naam om hem te steunen. "Het doet deugd als de fans mijn naam roepen", vertelde Stanciu na afloop voor de televisiecamera's. "De supporters zijn fantastisch. Ze steunen ons enorm, moedigen ons aan, zingen. Ze geven ons vertrouwen. Ik wil hen bedanken omdat ze met zoveel komen kijken, zowel hier als op verplaatsing."

Intussen doet Stanciu er alles aan om weer zichzelf te worden tussen de lijnen. "Ik probeer mijn niveau op te krikken. Ik loop veel en probeer om mijn ploegmaats verdedigend te helpen. Maar ik ben niet belangrijk. De ploeg moet winnen, dat is wat telt. Deze zege doet deugd, want zo blijven we bovenaan in de stand meedraaien."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.