Hanni: "Applaus Mechelen-fans deed me plezier"

DONDERDAG, 27 OKTOBER 2016, 09:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sofiane Hanni speelde gisteren tegen zijn ex-club KV Mechelen. De middenvelder genoot ervan om oude bekenden terug te zien. "Het was leuk om mijn oude ploegmaats en supporters terug te zien. Het applaus dat ze me op het einde gaven, deed plezier."

"Het belangrijkste vandaag was op opnieuw aan te knopen met de overwinning na onze nederlaag tegen Club Brugge", vertelt Hanni over de wedstrijd. "Dat deden we, maar de eerste twintig minuten had het anders kunnen lopen. Daarna lieten we zien dat deze ploeg karakter heeft. We scoorden het eerste doelpunt en maakten na de rust de match dood."

"Met Stanciu probeerden we combinaties op de mat te leggen. Deze ploeg telt heel wat technische spelers en we proberen elkaar te vinden. Dat zal beter en beter gaan naarmate we meer wedstrijden spelen. Tijdens de tweede helft ging dat vandaag gemakkelijker omdat we met een speler meer stonden. Dat moeten we de volgende matchen ook doen en ons niveau moet verder omhoog."

Het is helaas niet altijd zo gemakkelijk om vlot te combineren. "De meeste ploegen die tegen ons spelen, kiezen voor een laag blok. Zeker als ze op bezoek komen in het Astridpark", aldus Hanni. "Ze wachten tot wij een misstap maken om uit te breken en spelen op de counter, zoals bij die strafschop. Dat is niet altijd gemakkelijk."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.