"Trezeguet heeft nu al niveau Anderlecht"

DONDERDAG, 27 OKTOBER 2016, 20:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht verhuurt Trezeguet dit seizoen aan Moeskroen en het lijkt een succesverhaal te worden. De Egyptenaar liet al mooie dingen zien en coach Glenn De Boeck is lovend over hem. "Maar hij moet wel nog constanter worden."

Anderlecht haalde Trezeguet in de zomer van 2015 uit Egypte. In zijn eerste seizoen mocht hij amper meedoen. Hij zou zich onvoldoende snel aanpassen aan het Belgische voetbal, zo klonk het. Deze zomer liet de aanvallende middenvelder aardige dingen zien in de oefenduels. Dat zag ook René Weiler, maar de coach merkte ook dat Trezeguet tactisch nog moest groeien. Dus leende Anderlecht hem uit.

"Trezeguet is de meest getalenteerde speler van onze ploeg", zegt De Boeck, die Trezeguet onder zijn hoede heeft bij Moeskroen, in Sport/Voetbalmagazine. "We deden een gouden zaak met hem. Hij haalt nu al het niveau voor Anderlecht, maar hij moet wel nog constanter worden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.