"Olivier dankbaar voor alles wat hij voor club gedaan heeft"

VRIJDAG, 28 OKTOBER 2016, 07:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De dag van vandaag zijn échte clubspelers heel zeldzaam, dat weet ook Roger Vanden Stock. Hij heeft dan ook veel eerbied voor Olivier Deschacht: "Hij is een voorbeeld voor alle jonge voetballers die prof willen worden."

"Niet iedereeen was overtuigd van de kwaliteiten van Olivier in het begin", haalt de voorzitter herinneringen op, "We hebben hem dus toenertijd laten starten met een minimumcontract. Maar over de jaren heel speelde hij elke concurrent uit de ploeg. Hij heeft altijd harder moeten werken om voor Anderlecht te mogen voetballen. Ik heb heel veel eerbied voor Olivier, eerbied voor zijn loopbaan, zijn werkkracht en zijn clubliefde, misschien wel de laatste clubspeler van paars-wit."

"Over de jaren heen heeft Olivier ons zoveel geholpen om titels en bekers te winnen. Als voorzitter ben ik hem dan ook heel dankbaar voor alles wat hij voor ons gedaan heeft", aldus nog Vanden Stock.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.