Teodorczyk: "Ik voel mij hier gelukkig"

ZATERDAG, 29 OKTOBER 2016, 07:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht gaf al meermaals aan dat het optie van 4,5 miljoen euro op Lukasz Teodorczyk wil lichten. Maar wat wil de spits zelf, want ook al raken de clubs er uit, dan moet de speler nog akkoord gaan, ondanks de optie. Maar Anderlecht kan gerust zijn: "Ik ben hier gelukkig", zegt de Pool. 

"Ik zou met heel veel plezier hier blijven", zegt Teodorczyk, "Ik ben blij bij Anderlecht. Ik heb mijn plaats hier gevonden en ik voel mij hier heel goed."

De prestaties van de Pool blijven natuurlijk niet onopgemerkt, er zaten al meerdere scouts in de tribune om naar hem te komen kijken. Dus lonkt de Premier League als hij zo op zijn elan blijft doorgaan. Toch is Teodorczyk niet geneigd om Anderlecht snel te verlaten.
"Nogmaals, ik ben hier graag. Ik wil vooruit gaan in mijn carrière, maar ik denk dat ik bij Anderlecht alleen maar beter kan worden. We kunnen nog heel veel vooruitgang boeken en nadien zien we dan wel. Een grotere competitie past zeker binnen mijn toekomst, maar eerst zelf nog beter worden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.