"Slechtste match van Anderlecht sinds mijn aankomst"

ZONDAG, 30 OKTOBER 2016, 22:43 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS René Weiler kon niet anders dan constanteren dat Anderlecht een dramatische wedstrijd speelde: "Dit was de slechtste wedstrijd van Anderlecht sinds ik trainer ben." De coach stak het op de mentalteit van zijn spelers: "Want met traditie en naam koop je niks."

"Driekwart van de wedstrijd spelen we met een meer en toch slikken we twee tegengoals. Zo kan je natuurlijk geen wedstrijd winnen. We wonnen geen duels en dat is nu net de basis: eerst duels winnen, werken en dan de rest", zegt Weiler na de wedstrijd. 

"Het kwam ons tekort aan ideeën en we konden geen kansen creëeren. Het is al onze tweede nederlaag tegen een zogeheten kleine ploeg. We moeten sterker zijn in ons hoofd en hard werken, want met traditie en naam koop je niks. Ik herhaal: we zijn nog geen grote ploeg. Die kunnen we misschien wel worden, maar momenteel zijn we het echt niet", voegde de coach er nog aan toe.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.