Uitslagen Europese tegenstanders: Mainz wel succesvol

MAANDAG, 31 OKTOBER 2016, 10:05 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Na de nederlaag tegen Waasland-Beveren staat Anderlecht donderdag onder druk wanneer het Mainz ontvangt in de Europa League. De Duitsers kenden wel een goede generale repetitie. Zij wonnen dit weekend vlot van Ingolstadt.

Mainz - Ingolstadt 2-0

Hoewel Mainz pas na de rust kon scoren, waren ze duidelijk baas tegen de laatste in de stand. Vijf minuten na de pauze opende Malli de score vanop de strafschopstip. Vijf minuten voor tijd maakte Öztunali er 2-0 van. Mainz staat nu negende met veertien punten uit negen duels.

Opstelling:Lössl, Donati, Bell, Hack, Brosinski, Serdar, Gbamin, Jairo Samperio (83' Öztunali), Malli (90+1' Balogun), De Blasis (90+3' José Rodriguez), Cordoba

Saint-Étienne - Monaco 1-1

Al na vijf minuten kwam Saint-Étienne op achterstand, maar iets voorbij het kwartier maakte Perrin gelijk. In een wedstrijd zonder veel kansen werd daarna niet meer gescoord. Saint-Étienne staat zevende.

Opstelling:Ruffier, Malcuit, Lacroix, Perrin, M'Bengue, Veretout, Selnaes, Saivet (85' Dabo), Tannane (78' Roux), Beric (77' Soderlund), Monnet-Paquet

Qabala - Neftçi Bakoe 4-1

Na twee gelijke spelen knoopte Qabala opnieuw aan met een overwinning. Het versloeg Neftçi Bakoe, de voorlaatste, met 4-1. Zenjov opende de score na elf minuten. Kort na de rust maakte Neftçi gelijk, maar opnieuw Zenjov en Mammedov maakten de wedstrijd meteen erna helemaal dood. Eyybov maakte er nog 4-1 van. Qabala blijft aan de leiding.

Opstelling:Bezotnosny, Ricardinho, Vernydub, Stankovic, Abbasov, Sadiqov (61' C. Hüseynov), Mammedov (80' R. Hüseynov), Ozobic, Camalov, Eyyubov, Zenjov (61' Qurbanov)