Hanni: "Dachten te winnen na rode kaart"

MAANDAG, 31 OKTOBER 2016, 11:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Want een gezondheidswandeling moest worden, werd een martelgang. Sofiane Hanni erkent dat Anderlecht een gouden kans liet liggen, maar plaatst een kanttekening. "Ook de andere topclubs verliezen punten verliezen tegen clubs waarvan je het niet verwacht."

"We speelden geen goede wedstrijd. We verdienden het niet om te winnen", zo vertelt hij bij RSCA.tv. "Door die snelle rode kaart dachten we te zullen winnen. Dat had het voor ons wat gemakkelijker moeten maken. Jammer genoeg slikken we dan snel dat doelpunt. We maken gelijk, maar dan volgt het tweede tegendoelpunt. Met een man meer mag ons dit niet overkomen."

"Het positieve is dat het een lang seizoen nog lang is. We zien dat de andere topclubs ook punten verliezen tegen clubs waarvan je het niet verwacht. We zitten nog steeds op schema voor de eerste plaats. Dat is vandaag het enige positieve."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.