Vandenbempt: "Anderlecht staat geen stap verder"

MAANDAG, 31 OKTOBER 2016, 12:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Peter Vandenbempt geeft elke maandag zijn terugblik op de voorbije wedstrijden van de Jupiler Pro League. De sportjouralist is hard en streng voor Anderlecht, met reden. Hij zegt wat vele supporters al enkele weken zeggen: "Anderlecht staat geen stap verder dan de voorbije twee seizoenen."

"Het gaat steil bergaf met het voetbal en het elftal van Anderlecht", is Vandenbempt hard, "Ze staan veel hoger in de stand dan dat hun spel rechtvaardigd, dankzij de goals van Teodorczyk."

Uit de verklaringen van Weiler na de wedstrijd, verstaat de sportjournalist dat het precies toch nog wat rommelt in de interne keuken van Anderlecht. "Weiler zelf heeft er voor alle duidelijkheid zeer goed aan gedaan om de kleedkamer uit te kuisen bij het begin, maar er moet ook dringend een positieve evolutie komen in het spel. Want als je het objectief bekijkt, staat Anderlecht op dit moment geen stap verder dan de voorbije twee, slechte seizoenen. In een seizoen waarin de titel een absolute must is, is dat toch bepaald verontrustend."

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.