Weiler: "We hebben zeges nodig"

WOENSDAG, 2 NOVEMBER 2016, 16:09 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Morgen speelt Anderlecht tegen Mainz, in het kader van de vierde speeldag voor de voorrondes van de UFA Europa League. Coach René Weiler is duidelijk: "We moeten winnen, ik verwacht dat mijn spelers de longen uit hun lijf lopen voor iedere bal."

"Zondag was een teleurstelling", is Weiler eerlijk, "We moeten leren uit onze fouten en onze mentaliteit moet veranderen. Vanaf donderdag zal ons spel beter zijn. Ik verwacht dat iedereen morgen én zondag hard werkt, dat ze vechten voor elke bal. Ik weet dat er veel kritiek is op mij. Ik heb daar geen controle over. Je moet ermee leven en het aanvaarden. 

In Groep C van de Europa League staan drie ploegen op kop met vijf punten: Saint-Etienne, Anderlecht en de tegenstander van morgen, Mainz. "We moeten rekening houden met de tegenstander, die zullen morgen willen winnen. En wij hebben zeges nodig. We moeten er alles aan doen om te winnen. De wedstrijd van morgen is cruciaal om gerust verder te voetballen in groep C. "We willen onze fans spektakel bieden, maar het belangrijkste zijn de punten en weer aanknopen met de overwinning", aldus nog de coach.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.