Kara: "Voetballer moet tegen druk kunnen"

WOENSDAG, 2 NOVEMBER 2016, 16:18 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Morgen kan René Weiler weer rekenen op Kara Mbodj. De Senegalees mistte door een knieblessure de wedstrijd tegen Mechelen en de blamage op de Freethiel. "We moeten nu als team solidair blijven", zegt Kara, "De nul houden is een prestatie van heel het team."

“Ik hoop op hetzelfde niveau terug te keren en mijn werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Maar we zullen allemaal moeten werken om de nul te bewaren. We moeten nu vooral als team solidair blijven en iedereen moet zijn uiterste best doen. Als we daarin lukken en de nul houden, is dat een teamprestatie", pept Kara zijn troepen al wat op. 

Dat Anderlecht niet zou kunnen omgaan met de druk, daar wil Kara niets van weten: "Onzin, een voetballer moet kunnen omgaan met druk. De resultaten zijn op dit moment teleurstellend, maar het belangrijkste is dat iedereen donderdag zijn uiterste best doet om zijn beste niveau te halen.”

“Kara is heel belangrijk voor ons", benadrukt Weiler nog eens de aanwezigheid van Kara in het tema, "Hij heeft een uitstekende mentaliteit. Zo’n speler kan de groep naar een hoger niveau stuwen.”





anderlecht-online forum