Stanciu: "Eerlijk, ik wilde voorzetten"

VRIJDAG, 4 NOVEMBER 2016, 06:44 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nicolae Stanciu bande gisteren de scoreloze ban voor Anderlecht met twee doelpunten. Het zal de Roemeen deugd gedaan hebben dat hij er eindelijk twee kon binnentikken voor paars-wit, al was die eerste eigenlijk bedoeld als voorzet, dat heeft hij ook eerlijk toe. 

"Eindelijk", je zag het Stanciu zo denken als die eerste paal tegen de netten ging, "Maar eerlijk: ik wilde eigenlijk voorzetten. Maar het maakt niet veel uit hoe de bal binnen gaat, goal is goal. Niet dat is speciaal opgelucht ben omdat ik nu gescoord heb, ik wist dat die er ooit eens zou van komen. Ik heb mij nooit zorgen gemaakt en liet het allemaal wel op mij afkomen."

De tweede goal kwam er op een voorzet van maatje bij de Roemeense ploeg Alexandru Chipciu: "Ik moet Alex bedanken, hopelijk kan ik hem nu eens een assist geven. Maar het belangrijkste is de teamprestatie."

Stanciu is doorheen de hele periode nooit gaan twijfelen aan zichzelf, het vertrouwen van de coach en de club heeft hem daar goed bij geholpen. "Ik voel veel vertrouwen van de trainer en van mijn ploegmaats."



anderlecht-online forum