West Bromwich gecharmeerd door Teodorczyk

VRIJDAG, 4 NOVEMBER 2016, 13:53 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Lukasz Teodorczyk was gisteren opnieuw alomtegenwoordig in de wedstrijd tegen Mainz, hij bekroonde zijn sterke prestatie met twee doelpunten. Hij maakte dan ook indruk op de aanwezige scouts gisterenavond. Ondermeer Sunderland, Everton, Aston Villa, West Bromwich, West Ham, Leipzig, Dortmund, Leverkusen, Atalanta en AC Milan stuurden een scout. 

Volgens de Engelse krant Birmingham Mail, is vooral West Bromwich meer dan geïntresseerd in het profiel van Teodorczyk. Er is zelfs sprake van een transferbedrag rond de 12 mijoen pond, omgerekend een 13,5 miljoen euro. Maar Anderlecht beschikt over een optie van 5 miljoen euro voor de Pool. 

Nu de intresse uit Europa toeneemt en de Engelse clubs over voldoende geld beschikken, zou dat wel eens van invloed kunnen zijn op Dynamo Kiev, de eigenaar van de Pool. Anderlecht beschikt over een grote troef met de aankoopoptie, maar mag toch niet te lang talmen om die te lichten en "Teogoal" definitief naar Neerpede over te brengen. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.