"Ik ben geen linksback hé"

ZATERDAG, 5 NOVEMBER 2016, 08:18 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Frank Acheampong depanneert nu al enige tijd op de linksback, niet zijn favoriete positie. De Ghanees telt dan ook de dagen af tot Ivan Obradovic terug is. Tegen Mainz had Acheampong opnieuw de nodige moeilijkheden maar hij blijft werken. Met zijn snelheid kan hij veel oplossen. 

Zondag staat de wedstrijd tegen Oostende op het programma. Acheampong krijgt daar enkele jongens tegenover hem die ook wel redelijk snel zijn. Toch wil hij zich daar opnieuw bewijzen: "Maar ik ben geen linksback he. Gelukkig kan ik veel opvangen met mijn snelheid."

Tegen Mainz had de Ghanees defensief zijn moeilijke momenten, maar paars-wit haalde de overwinning binnen met overdreven cijfers: "Maar in voetbal tellen de resultaten. Mainz was aan het wachten tot wij fouten maakten. En dat is hen zuur opgebroken. Ook al is de score overdreven".

Zondag staat Acheampong tegenover Proto, hij neemt de doelman niets kwalijk over zijn plotse vertrek:  "Hij wou spelen en ik begrijp hem. We verwijten hem niets dat hij vertrok. Hij heeft grootse dingen voor ons gedaan. Roef gaat in de toekomst hetzelfde voor ons doen".





anderlecht-online forum