Proto: "Het hoofdstuk Anderlecht is afgesloten"

DINSDAG, 8 NOVEMBER 2016, 08:06 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Silvio Proto was gisteren te gast in La Tribune, de Waalse tegenhanger van Extra Time. De doelman kwam nog even terug op zijn plotste vertrek bij Anderlecht en over Davy Roef: "Roef heeft niet moeten vechten voor zijn plaats, hij kreeg ze zomaar in de schoot geworpen."

Afgelopen zomer kwam er plots een einde aan het tijdperk van Silvio Proto bij Anderlecht.
"Indien we vorige zomer kampioen waren geworden, dan stond ik nu nog onder de lat bij paars-wit. Tijdens mijn voorlaatste seizoen hadden sommige al twijels over mij. Maar Roger Vanden Stock kon hen overtuigen dat een vertrek op dat moment niet veel zou uithalen. Maar ik respecteer de visie van Anderlecht, zij wilden plaatsmaken voor een jonge doelman."

"Eerlijk, Roef heeft niet voor zijn plaats moeten vechten bij Anderlecht, hij heeft ze zomaar gekregen. Ik kan hem nu alleen maar de raad geven dat hij zich moet blijven tonen. Dan krijgt niemand de kans om hem uit de ploeg te zetten. Roef was ook niet de reden dat ik moest vertrekken bij Anderlecht, er was veel meer aan de hand", voegt Proto eraan toe.

"Maar eigenlijk wil ik daar niet meer teveel trammelant rond maken. Ik speel bij Oostende nu en heb een voorzitter die vertrouwen in mij heeft. Het hoofdstuk Anderlecht is afgesloten", besluit de doelman.
 

 

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.