Overzicht huurlingen: Trézéguet loopt in de kijker

DINSDAG, 8 NOVEMBER 2016, 11:10 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Hoe deden de spelers het die Anderlecht dit seizoen verhuurt? Het overzicht.

Trézéguet: De Egyptenaar was de meest opvallende man tijdens Standard - Moeskroen (2-1). De Egyptenaar scoorde zijn derde doelpunt van het seizoen, maar kreeg daarna een tweede gele kaart voor een overtreding van een ploegmaat. De KBVB heeft intussen zijn rode kaart kwijtgescholden en dus is hij niet geschorst voor de volgende partij.

Michaël Heylen:Heylen speelt de laatste weken als middenvelder bij Westerlo. Tegen Zulte Waregem (1-2 verlies) werd hij na 82 minuten vervangen.

Hervé Matthys: Matthys raakt de laatste weken niet meer op het wedstrijdblad. Vorige week speelde hij met de beloften.

Nathan de Medina: De Medina ontpopte zich de voorbije weken tot een onbetwiste titularis bij OH Leuven. Van de laatste zes wedstrijden miste hij geen minuut. Ook tegen Lierse (0-1 verlies) speelde hij dit weekend de volledige partij.

Anthony Vanden Borre: Vanden Borre begon voor de tweede keer dit seizoen op de bank. Eén minuut voor tijd mocht hij invallen. Montpellier versloeg Marseille met 3-1.

Aaron Leya Iseka:De jonge spits had een grote kans op een basisplaats in het duel tegen Montpellier, maar hij vergiste zich van afspreekplaats. Daarop besloot coach Rudi Garcia hem uit de selectie te laten.

Dodi Lukebakio:Lukebakio heeft geen werkvergunning en mag dus geen matchen spelen voor Toulouse.

Sébastian De Maio:Voor de elfde keer in twaalf competitiewedstrijden bleef De Maio de hele partij op de bank. Fiorentina speelde 1-1 gelijk tegen Sampdoria, waar Dennis Praet de tweede helft mee speelde.

Fabrice N'Sakala: N'Sakala is de vaste linksachter bij Alanyaspor. In negen wedstrijden misten hij slechts acht minuten. Dit weekend won Alanyaspor met 4-3 van Gaziantepspor.

Rafael Galhardo: Galhardo kan zich ook bij Atletico Paranaense moeilijk doorzetten. Na veelal vanop de bank toe te kijken, dateert zijn laatste wedstrijdselectie intussen al van 16 oktober. Zijn teller dit seizoen staat op vier basisplaatsen en één invalbeurt.