Obradovic: "Ik ben helemaal klaar"

ZATERDAG, 12 NOVEMBER 2016, 10:58 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES Bij Anderlecht raakt hij voorlopig niet verder dan wedstrijden met de beloften, maar Ivan Obradovic zit wel in de selectie voor de interland van Servië vanavond tegen Wales. In de Servische media praat de linksachter over zijn situatie bij Anderlecht.

"Eerlijk: ik ben helemaal klaar", zo klinkt het. "Op drie jaar tijd onderging ik twee operaties aan de kruisbanden aan beide knieën, maar de laatste blessure is een jaar gelede. Echt waar, ik ben terug."

Bij Anderlecht klinkt het echter dat Obradovic het mentaal moeilijk heeft. "Zegt men dat ik schrik heb om te tackelen? Dat is helemaal niet waar. Ik train zoals ik altijd train en bij de U21 ga ik alle duels gewoon aan."

"Sinds augustus speel ik bij de beloften, maar ik heb ritme nodig op het hoogste niveau. Ik ben blij dat ik ben opgeroepen voor deze interland. Als ik zou spelen, kom ik tegenover Gareth Bale te staan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.