"Suarez wil ooit terugkeren naar Anderlecht"

ZONDAG, 20 NOVEMBER 2016, 11:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het minste wat je kan zeggen, is dat Matias Suarez deze zomer bij Anderlecht vertrok in goede verstandhouding. Toch voelt de Argentijn nog steeds een grote liefde voor paars-wit, zo zegt zijn vriend Jérôme Delfosse in La Dernière Heure.

"Suarez is niet zomaar vertrokken bij Anderlecht. Er werden hem dingen beloofd die niet zijn nagekomen", aldus Delfosse. "Matias is teruggekeerd naar Cordoba omdat hij nood had aan een omgeving die hem vertrouwen schonk. Hij verdient er een stuk minder dan in België, of dan wat hij in Italië kon verdienen."

Suarez speelde dit seizoen al zever keer voor Belgrano. In de competitie begon hij één keer in de basis en was hij drie keer invaller. In de beker speelde hij drie volledige wedstrijden. Scoren lukte nog niet. "Maar hij voelt zich goed", aldus Delfosse. "Hij is thuis en de supporters steunen hem voor 200 procent."

Volgens Delfosse is Belgrano geen eindpunt voor Suarez. "Hij vertelde me dat hij op een dag graag wil terugkeren naar Anderlecht of naar een andere club in Europa."



anderlecht-online forum