Anderlecht: "Weiler was wel op oefencomplex"

DINSDAG, 22 NOVEMBER 2016, 13:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Het Laatste Nieuws pakte vanmorgen uit met het nieuws dat René Weiler gisteren verstek liet gaan voor de training. Hoewel de krant (en ook wij) erbij vermeldden dat dit niet uitzonderlijk was, vindt Anderlecht het nodig om te reageren.

Verschillende online media die het nieuws overnamen, wekten immers de indruk dat de afwezigheid van Weiler tijdens de training te maken zou hebben met de nederlaag tegen Zulte Waregem en de kritiek op zijn persoon. Anderlecht komt nu met een mededeling en geeft aan dat Weiler wel degelijk op de club was. Het geeft wel aan dat Weiler niet aanwezig was op de training, maar dat dit was omdat het slechts om een uitlooptraining ging.

"In tegenstelling tot wat sommige media vandaag hebben bericht was Anderlecht-coach René Weiler gisteren wèl in het Anderlecht-jeugd en -opleidingcentrum in Neerpede. Het ging om een uitlooptraining die geleid werd door zijn technische staf", zo schrijft de club.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.