Megaloudis: "Andy is er klaar voor"

WOENSDAG, 23 NOVEMBER 2016, 06:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na zeven maanden revalidatie nadat hij zijn voorste kruisband scheurde, maakte Andy Najar vorige maandag zijn rentree met de beloften. De Hondurees staat op de Europese lijst van Anderlecht, maar of hij effectief mee afreist naar Baku deze morgen, moet nog blijken. 

De Amerikaanse makelaar van Najar, Chris Megaloudis, twijfelt in ieder geval niet aan de paraatheid van zijn poulain. "Andy is er klaar voor, zowel fysiek als mentaal is hij 100 procent. Moest ik trainer zijn, ik zou het wel weten, maar die keuze is niet aan mij. Andy is in ieder geval niet bang voor een terugval. Hij speelde een helft met de beloften en dat ging prima. Hij kan Anderlecht zeker helpen morgen tegen Qäbälä."

Toekomst

Najar heeft nog een contract tot midden 2018 bij Anderlecht. Voor zijn blessure twijfelde ook niemand aan een vertrek van de Hondurees, nu liggen de kaarten enigzins anders. Wil de Hondurees komende zomer een transfer versieren, dan moet hij nu vooral kunnen spelen. "Nu moet Andy vooral aan spelen toekomen", zegt Megaloudis, "Elke speler wil vooruit. Maar spelen is nu het belangrijkste, nadien zullen we dan wel rond de tafel zitten om zijn toekomst te bespreken."

Een vertrek in de zomer is nog steeds niet uitgesloten, maar ook een eventuele contractverlenging van één jaar is nog een mogelijkheid: "Andy heeft tijdens zijn revalidatie enorm veel steun gekregen van Anderlecht en is hen daar ook dankbaar voor. We houden dus nog alle opties open", besluit Megaloudis. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.