"Hoe is niet belangrijk, maar wel winnen"

VRIJDAG, 25 NOVEMBER 2016, 19:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Uros Spajic stond deze namiddag de pers te woord te Neerpede, naar aanleiding van de wedstrijd komende zondag tegen Moeskroen. En de Serviër is duidelijk: "Er moet gewonnen worden, de manier waarop is niet belangrijk, enkel de drie punten." Al zal de vermoeidheid sowieso een rol spelen volgens de verdediger. 

"We hebben de druk gevoeld - maar da's normaal: dit is een topclub", is Spajic eerlijk, "Maar nu moeten we vooruit kijken, te beginnen tegen Moeskroen. Er is een goede sfeer in de groep." De verdediger weet dat de drie punten een must zijn zondag tegen Moeskroen. En dat hoeft volgens hem niet met goed voetbal te zijn: "De winst is het enige wat telt."

Anderlecht kwam pas rond de middag terug van Azerbeidzjan, een redelijk druk programma dus: "Ja, we zijn moe maar daar moeten we mee omkunnen. Als we verliezen gaan die vermoeidheid niet als excuus aanvaard worden. We zullen er dus moeten voor zorgen dat we zondag genoeg energie in de benen hebben."
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.