Jacobs: "Hier was Anderlecht niet op voorbereid"

ZATERDAG, 26 NOVEMBER 2016, 16:53 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het Laatste Nieuws praatte met Ariël Jacobs over de huidige situatie bij Anderlecht. En de ex-paars wit trainer is formeel: "Wat nu gebeurt in Anderlecht is extreem. Ik denk niet dat ze hierop voorbereid waren."

Jacobs stelt zich vooral vragen bij de handelswijze van René Weier. "Hij had de kans na de wedstrijd tegen Zulte-Waregem om de hand in eigen boezem te steken. Toen had hij de kans om naar de spelers toe te stappen en toe te geven dat hij fout zat met zijn wissels, met zijn tactiek en met zijn communicatie. Maar nee, Weiler blijft bij zijn eigen egocentrische zelf: 'My way or the highway'. Zo ga je de band met je spelers niet aanhalen natuurlijk."

"In vijf maanden tijd heeft Anderlecht al het één en het ander moeten incasseren. Stanciu haalt zijn niveau niet, Weiler zijn communicatie is zero, en in het bestuur heerst er ook al verdeeldheid. Dat is allemaal heel extreem op Anderlecht. Hier waren ze niet op voorbereid volgens mij", aldus nog Jacobs.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.