Kaminski: "Ik blijf Anderlecht dankbaar"

ZATERDAG, 3 DECEMBER 2016, 07:30 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Zondag staat Thomas Kaminski opnieuw oog in oog met zijn ex-werkgever. Wraakgevoelens tegenover zijn ex-ploeg heeft de doelman niet en bij de keeperskwestie die Anderlecht nu doormaakt, haalt hij de schouders op. 

Bij Anderlecht hebben ze momenteel niet echt een vaste keeper. Thomas Kaminski kon dus momenteel evengoed basisspeler geweest zijn bij Anderlecht, indien hij gebleven was. Maar daar staat de goalie niet echt bij stil: "Nu je het zegt, dat zou misschien wel gekund hebben. Maar ik heb daar nog niet echt bij stilgestaan of aan gedacht. Heel die affaire rond de keepers bij paars-wit laat mij koud."

Mekaar beter gemaakt

Toen Kaminski nog bij Anderlecht speelde boterde het niet zo goed met Silvio Proto. Kaminski stak zijn ambitie dan ook niet onder stoelen of banken.
"Misschien was ik te eerlijk toen ik bij Anderlecht was. Ik was negentien én ambitieus. Niemand zit graag op de bank. Natuurlijk was Proto niet opgezet met mijn uitspraken, maar hij is er wel beter van gaan keepen hé. We hebben mekaar beter gemaakt."

Veel bijgeleerd

Kaminski wil niet te veel woorden vuilmaken aan zijn passage bij Anderlecht en hij wil er ook geen triestig verhaal van maken.
"Misschien kon ik nu al verder staan ja, maar langs de andere kant heb ik veel bijgeleerd bij Anderlecht. Ik kom er wel hoor. Ik zit goed bij Kortrijk. Van een terugkeer naar Anderlecht was er op dat moment ook geen sprake. Er is eigenlijk nooit een serieus gesprek geweest. Terugkeren naar Anderlecht ? Zeg nooit, nooit he. Maar ik wil niet weg bij Kortrijk, maar ik blijf Anderlecht dankbaar voor de geboden kansen."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.