Hanni: "Vertrouwen in de groep is gegroeid"

VRIJDAG, 23 DECEMBER 2016, 20:25 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kapitien Sofiane Hanni mocht vandaag plaatsnemen aan tafel voor de persconferentie naar aanleiding van de wedstrijd komende maandag tegen Charleroi. "De zege tegen Gent heeft ons deugd gedaan", zegt Hanni, "We trekken met vertrouwen naar Charleroi".

"Met twee overwinningen in vier dagen is het vertrouwen in de groep gegroeid. Het vertrouwen in de groep is gegroeid en we zijn ontzettend gemotiveerd om voor de derde keer op één week de drie punten te pakken", gaat de kapitein verder.

Klik gemaakt

Anderlecht is na een zwakke periode opnieuw op dreef: "De klink is gekomen na de nederlaag op Zulte-Waregem", legt Hanni uit, "We hebben toen een goed gesprek gehad. We hebben toen tegen onszelf gezegd dat we voor dé grootste club van België speelden en dat het kon gebeuren dat we eens een wedstrijd verliezen. Maar dat dat niet mocht blijven duren. Stilletjesaan hebben we de weg gevonden en spelen we ook beter."

Mooiste momenten van 2016

Hanni kreeg ook de vraag wat zijn mooiste momenten van 2016 waren, waarop hij lachend antwoorde: "Mijn trofeeën die ik behaald heb want dat ik een erkenning voor het geleverde werk. En natuurlijk het moment dat ik bij Anderlecht tekende".



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.