Badji: "Ik zou niet twijfelen indien de coach mij oproept"

WOENSDAG, 4 JANUARI 2017, 07:20 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Zaterdag 14 januari gaat in Gabon, de Africa Cup van start, Stéphane Badji werd niet opgeroepen voor Senegal. De middenvelder van Anderlecht bracht enkele dagen vakantie door in Ziguinchor te Senegal. Hij spreekt zich uit over de kansen van "Les Lions de la Teranga" van Senegal.

"Ik sta volledig achter onze nationale ploeg, ze kunnen de steun gebruiken van alle Senegalezen. De Africa Cup zal geen gemakkelijke opdracht worden voor Cheikhou Kouyaté en co, maar ze zijn zich daarvan bewust", zegt Badji voor hij het vliegtuig neemt richting Dakar, om zo terug naar België te vliegen. 

Stéphane Badji hoopt nog steeds om de kleuren van Senegal ooit te mogen verdedigen, maar hij wil geen polemiek starten over de keuzes van Aliou Cissé, huidig bondscoach van Senegal. 

"Als de bondscoach mij oproept, dan zou ik niet twijfelen. Ik sta altijd klaar. Ik speel mijn wedstrijden en de rest wacht ik af, ervan overtuigd dat als ik goede wedstrijden blijf spelen bij Anderlecht, ik mijn terugkeer zal maken in de nationale ploeg. Het heeft geen zin om nu kritiek te uiten op de keuzes van Cissé. Daar hebben ze nu geen nood aan", besluit Badji. 
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.