"Nieuwe spits in Neerpede om contract te tekenen"

DONDERDAG, 5 JANUARI 2017, 13:14 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Heeft Anderlecht zijn nieuwe spits beet? Volgens de Zweedse krant Expressen is Isaac Kiese-Thelin momenteel in Brussel om zijn transfer af te ronden. Anderlecht zou de 24-jarige Zweed huren van Bordeaux.

Kiese-Thelins ruilde in januari van 2015 Malmo voor Bordeaux. De Franse club betaalde 3,5 miljoen euro voor de toenmalige aanvalsleider van de Zweedse U21. In Frankrijk vlot het echter niet voor de spits. Vorig seizoen scoorde hij één keer in vijftien competitiewedstrijden (twaalf basisplaatsen). Ook in de Europa League maakte hij één doelpunt.

Dit seizoen staat de teller van Kiese-Thelins op twee competitietreffers in zeven duels. Zijn manager Miro Jaganjac vond echter dat tienvoudige A-international (één doelpunt) meer aan spelen moet toekomen en dus zocht hij een andere club. Dat lijkt dus Anderlecht te worden. Volgens Expressen wordt de transfer binnenkort officieel bekend gemaakt.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.