"Ik wil best mijn carrière hier afsluiten"

MAANDAG, 9 JANUARI 2017, 06:14 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Frank Boeckx is weer gelukkig, dat is anders geweest. Maar toenAnderlecht aanklopte was dat een geschenk uit de hemel en daar is Boeckx hen enorm dankbaar voor. "Anderlecht is één grote warme familie, tuurlijk wil ik hier mijn carrière afsluiten". 

"Keepers hangen neig aan mekaar, keeper zijn is een apart ras he", lacht Boeckx, "Ik weet als geen ander wat Davy Roef nu doormaakt, ik probeer hem dan ook aan te moedigen en met hem te praten. Geen gemakkelijke opgave: Davy is niet echt de man van veel woorden. Mile daarentegen moet ik dikwijls wat doen afremmen."

Anderlecht is nog naarstig op zoek naar een keeper, de kans bestaat dus dat Boeckx zijn plek in doel in de toekomst kan verliezen. "Dan help ik de ploeg wel op een andere manier. Help ik de jongeren op de goede weg. Anderlecht is één grote warme familie. We helpen allemaal elkaar, we hebben allemaal hetzelfde doel."

Het is duidelijk, Boeckx voelt zich opperbest bij Anderlecht. Toch is hij niet van plan om een nieuw contract te vragen. "De club beslist. Ik denk nog niet aan stoppen en zal ook geen nee zeggen tegen een nieuw contract. Ik zie het helemaal zitten om mijn carrière hier af te sluiten. Maar, zoals ik al zei: de club beslist".



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.