Stanciu kan het wel degelijk

DINSDAG, 10 JANUARI 2017, 06:11 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

INTERVIEWS We kregen het al vaak te horen van staff en trainer, Nicolae Stanciu laat mooie dingen zien op training. Niels Vleminckx van Het Laatste Nieuws, die met Anderlecht mee op stage is, kan nu met eigen ogen de Roemeen aan het werk zien. En hij bevestigt, het is een plezier om Stanciu aan het werk te zien op training. 

Omdat open trainingen als een rare zeldzaamheid mogen beschouwd  worden bij Anderlecht en Stanciu tijdens een wedstrijd nog niet echt openbloeide, konden de fans nog niet genieten van zijn kwaliteiten. 

"Ah het draait om het team", wuift Stanciu de lof weg, "We trainen allemaal goed". Ondertussen blijkt ook dat de Roemeen een hele grote moter heeft, alleen heeft het mentale voorlopig niet dezelfde drijvende kracht. 

Vleminckx ziet het, op basis van wat hij nu te zien krijgt op stage, wel goed komen met Stanciu. Spelinzicht, een fameuze versnelling op de korte ruimte, crosspasses én prima afwerking, Stanciu laat het allemaal zien. Nu op wedstrijden nog. anderlecht-online forum