Vanden Borre stopt met voetballen

DINSDAG, 10 JANUARI 2017, 11:15 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anthony Vanden Borre stopt met voetballen. De 29-jarige rechtsback zou het mentaal niet meer kunnen opbrengen. Vanden Borre kwam al sinds kerstmis niet meer opdagen bij zijn club Montpellier, dat hem van Anderlecht huurt.

Anderlecht hoorde nog niets van de verdediger. Volgens La Dernière Heure zal Vanden Borre later vandaag het nieuws officieel bevestigen.

Vanden Borre brak als jonge speler door bij Anderlecht en verhuisde voor net geen 4 miljoen euro naar Fiorentina. Via een aantal omzwervingen kwam de speler bij Racing Genk terecht. Na een goede periode liep ook die samenwerking op de klippen. Anderlecht bood hem een nieuwe kans: Vanden Borre werkte zich vanuit de B-kern op tot basisspeler, tot hij vorig seizoen de staff en zijn collega's beledigde. Hij werd meteen naar de reserven verbannen. Paars-wit verhuurde hem in juni aan het Franse Montpellier waar hij tien keer speelde. Aan dat verhaal komt nu ook een einde al zou zijn entourage hem nog op andere gedachten proberen brengen...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.