Doumbia: "Hij was als een grote broer"

DINSDAG, 10 JANUARI 2017, 14:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De beslissing van Anthony Vanden Borre, die definitief wil stoppen met voetballen, sloeg ook bij de Anderlecht-spelers in als een bom.Vooral Idrissa Doumbia was onder de indruk van zijn beslissing: "Anthony was en is nog altijd een moment in mijn ogen, hij was als een grote broer voor mij".

Ook Doumbia heeft nogal eens last van wispelturigheid, daarom ook stond Vanden Borre als eerste klaar om hem raad te geven: "Zelfs nadat we de eerste keer samen trainden, nam hij mij apart om dingen te bespreken. Hij was geen omhooggevallen ster maar heel menselijk, en in mijn ogen een monument."

"Het is niet omdat ik hier wegga, dat jij hier niet kan slagen, want dat kan je wel, je hebt alles om een grote carrière te maken. Maar neem geen voorbeeld aan mij, luister naar mijn goede raad maar doe niet wat ik gedaan heb", gaf de rechtsback nog mee aan Doumbia voor hij naar Montpellier vertrok. 

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.