"Maakt niet uit dat hij weg is"

WOENSDAG, 11 JANUARI 2017, 07:09 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Louis Nicollin, de 73-jarige voorzitter van Montpellier, reageert opmerkelijk op het de beslissing van Anthony Vanden Borre. "Eerlijk gezegd ben ik blij dat hij weg is", is de verrassende reactie van Nicollin. De voorzitter denkt trouwens dat Vanden Borre wil vertrekken om vrij te zijn om ergens anders te kunnen tekenen. 

"Normaal lag hij nog onder contract tot het einde van dit seizoen. Maar hij kwam dus niet meer terug na de winterstop. En aangezien hij tien dagen na de winterstop niet opdaagde is zijn contract sowieso verbroken. We betreuren in ieder geval niet dat hij weg is, dat maakt mij niets uit. De mens Anthony Vanden Borre was een fantastisch persoon, maar als voetballer, daar waren mijn verwachtingen toch anders. Voor de club is het goed dat hij weg is, zo besparen we het loon van een speler die toch niet meer speelde", aldus nog Nicollin.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.