Cynische De Witte na gemiste transfer

MAANDAG, 16 JANUARI 2017, 19:57 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Gisteren heerste vooral ontgoocheling bij AA Gent op de gemiste transfer van Adrien Trebel. Vandaag reageerde Gent-voorzitter Ivan De Witte cynischer op de hele affaire: "Laat ons van Trebel nu ook geen wereldspeler maken", en "Anderlecht speelde het sluw", liet De Witte zich ontvallen.

"Ik feleciteer Anderlecht, ze hebben het discreet en sluw gespeeld. Zo hebben ze de transfer kunnen realiseren. De houding van Standard vind ik wel spijtig. Dit is niet mijn manier van werken, als ik een akkoord heb dan hou ik mij daar ook aan", gaat De Witte verder.

"We moeten van Trebel nu ook geen wereldspeler maken", zijn de verrassende woorden van de Gent-voorzitter, die de indruk wil wekken dat ze bij Gent nu tevreden zijn dat Trebel uiteindelijk niet naar Gent is getrokken, "Trouwens moet je ook op je hoede zijn met een speler als Trebel in de kleedkamer". 

De Witte stelt zich vooral vragen bij de vele tussenpersonen die gemoeid zijn bij een transfer: "Die spelen toch wel een merkwaardige rol, wat meer professionalisme zou toch mogen. Nu is het allemaal nogal troebel, die managerswereld, dat maak ik mij eigenlijk nog het meeste zorgen over".
 





anderlecht-online forum