Mauves Army roept op tot eensgezindheid

DINSDAG, 17 JANUARI 2017, 12:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Mauves Army geeft een reactie vrijgegeven op hun sociale media over de transfer van Adrien Trebel. De groep viseert de ex-Standard speler niet, maar stelt zich wel serieuze vragen bij het beleid van Anderlecht. Om hun visie op de feiten niet te verdraaien, publiceren wij hier de volledige verklaring van Mauves Army.

"Zondag 15 januari, vernamen we de verrassende komst van Adrien Trebel naar RSC Anderlecht. Deze transfert roept veel vragen en onbegrip op bij de meeste paars-wit fans. Dit brengt ons naar het beeld dat de club biedt. 
Het bestuur heeft de gewoonte genomen om slagzinnen te gebruiken eigen aan de supporters zoals: "We Are Anderlecht", maar ze lappen het aan hun laars en dit al veel te lang. "We Are Anderelcht" is juist het tegenovergestelde van hun huidig beleid.
De speler op zich, zijn funcite en de rol die hij speelde Standard (ondanks zijn storm makend vertrek) zijn genoeg elementen die bij ons de vraag doen rijzen wat de echte waarden zijn die  RSCA wil overbrengen. Adrien Trebel was enkele weken geleden nog kapitein bij Standard !!
Uiteraard hebben transfers van spelers tussen rivaliserende clubs altijd bestaan, maar dit wil niet zeggen dat ze hiermee door moeten gaan. Het verhaal Defour had al enkele serieuze kloven doen ontstaan tussen de supporters. Deze begonnen zich net te dichten na zijn vertrek deze zomer. Wij hopen dat de komst van Trebel geen herhaling is van dit probleem. 
De speler op zich is niet het doelwit van deze communicatie, het is eerder de transfer-politiek die gevoerd wordt binnen RSCA die ons stoort. 
Iedere supporter is natuurlijk vrij van mening over deze transferts, maar wij vragen eenheid bij de supporters, deze zal onmisbaar zijn bij het behalen van titel nummer 34.
Het bestuur gaat, de spelers gaan, enkel de supporters blijven !

ALLEEN VOOR ONZE KLEUREN - ANDERLECHT UNITED !"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.