"Nog aan het onderhandelen met twee doelmannen"

WOENSDAG, 18 JANUARI 2017, 14:38 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na de officiële voorstelling van Adrien Trebel was er ook even de kans om aan Herman Van Holsbeeck te vragen hoe het met de rest van de wintermercato zit. René Weiler is tevreden met zijn huidige kern, maar dat wil niet zeggen dat er misschien niets meer bijkomt: "Ik ben nog met twee doelmannen bezig", aldus de general manager.

Voor de verdediging lijkt Anderlecht niet echt meer op zoek te gaan. De jonge Delcroix heeft een meer dan overtuigende indruk nagelaten op stage en ook Olivier Deschacht blijft hard werken om terug te komen. Voorts beschikt Weiler nog over Spajic en Kara en ook Dendoncker kan eventueel nog naar de verdediging.

Dat wil niet zeggen dat de piste Lombaerts volledig vergeten is: "Maar het is een heel ingewikkeld dossier, de Russen veranderen elke week van prijs. Ik maak mij niet teveel illusies meer, maar dat wil niet zeggen dat ik het dossier volledig opgeef", zegt Van Holsbeeck.

Dan is er nog de positie van doelman, Van Holsbeeck geeft openlijk toe dat de onderhandelingen met Koen Casteels nog altijd bezig zijn: "Maar eerst moet Wolsburg een goede vervanger zien te vinden voor Casteels. Maar ik heb nog iets in mijn mouw", blijft de manager mysterieus.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.