Weiler heeft duidelijk profiel voor ogen

WOENSDAG, 18 JANUARI 2017, 15:25 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck nam van de gelegenheid ook gebruik om een lans te breken voor René Weiler: "Hij heeft al veel kritiek te verwerken gekregen, maar hij heeft er wel alles aan gedaan om na de opkuis van vorige zomer, een hechte groep te smeden." De coach had voor zijn wintertransfers dan ook een duidelijk profiel voor ogen: een speler die wil sterven op het veld en zijn truitje nat maken.

"De coach heeft een duidelijke visie, die visie vindt je ook terug in zijn lijstje met versterkingen die hij wou voor deze wintermercato", legt Van Holsbeeck uit, "Het was een hele lijst voor amper twee posities: een middenvelder en een aanvaller. En hij heeft gekregen wat hij gevraagd heeft. De coach doet er alles aan om het evenwicht in de groep te bewaren en wil dus enkel spelers met de juiste mentaliteit: vechten voor de ploeg".

"Ja, er was ook een naam van een doelman op het lijstje van de coach, we zullen wel zien. Als de kans zich voordoet, zullen we die pakken", aldus nog Van Holsbeeck.

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.