Trebel: "Duel met Standard doet mij niets"

WOENSDAG, 18 JANUARI 2017, 15:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Binnen een tweetal weken is het zover, de Clasico in het Constant Vanden Stock Stadion. Het beloofd een geladen zondagavond te zijn op 28 januari. Adrien Trebel wil er niet teveel heisa rond maken. "Ik wist dat er commotie ging zijn, maar dit is mijn sportieve keuze", aldus de middenvelder.

"De supporters van Standard hebben mij gedurende twee jaar altijd heel goed onthaald, ik begrijp hun teleurstelling nu wel een beetje", zegt Trebel, "Maar tijdens de Clasico hou ik daar allemaal geen rekening mee, het is voor mij een wedstrijd als een ander en ik focus mij nu op mijn club en dat is Anderlecht".

"Ik ga er niet over liegen", gaat de middenvelder verder, "Ik wist dat er heibel zou ontstaan rond mijn transfer, maar voor mij was Anderlecht dé beste keuze." 
Met de wansmakelijke tifo van Steven Defour in gedachten, houden we ons hart al vast voor zondag over acht dagen: "Die anti-Defour tifo op Sclessin, daar moest ik om lachen, zelfs Steven moest ermee lachen. Wat als ze dezelfde tifo maken nu maar met mij in de hoofdrol ? Eerlijk gezegd, dat laat mij koud. Ik focus me op het veld en niet met wat er naast het veld gebeurt."

 



anderlecht-online forum