Advocaat Deschacht dient klacht in tegen Kansspelcommissie

VRIJDAG, 20 JANUARI 2017, 10:34 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Olivier en Xavier Deschacht zijn niet van plan de voorgestelde boete van 100.000 euro per persoon te aanvaarden. "Dit bedrag is buitensporig", vertelt hun advocaat Luc Deleu. "Zowel schriftelijk als mondeling zullen we hier argumenten voor aandragen."

Deleu hoopt op basis van gegevens uit het onderzoek te kunnen aantonen vanop welk IP-adres er gegokt is met de account van Olivier. "We wachten vol spanning op de brief van de Kansspelcommissie, dan pas kunnen we onze argumenten op tafel leggen", aldus Deleu.

Intussen pikt de advocaat het niet dat er zoveel gegevens uit het dossier uitgelekt zijn. De rechten van de verdediging zijn geschonden, oordeelt Deleu. "Dit is een flagrante schending van het beroepsgeheim. Het vermoeden van onschuld is geschonden en we gaan het daar niet bij laten." In naam van Olivier en Xavier Deschacht zal Deleu daarom een klacht indienen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.