Harbaoui: "Revanchegevoelens"

VRIJDAG, 20 JANUARI 2017, 16:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS In een uitwedstrijd bij AA Gent maakt Hamdi Harboui straks zijn debuut voor Charleroi. Gisteren sprak de door Anderlecht verhuurde spits met de pers, maar telkens wanneer Anderleht ter sprake kwam, loste hij amper iets.

Of zijn passage bij Anderlecht een flop was? "Geen commentaar." Of Harbaoui de schouders liet hangen nadat René Weiler hem voor de hele spelersgroep de levieten las na de wedstrijd in Saint-Étienne? "Ik ben altijd professioneel gebleven." Keert hij in juni terug naar Anderlecht? "Het is nog te vroeg om daar uitspraken over te doen."

Over Charleroi is Harbaoui spraakzamer. "Het is een keuze van het hart. Toen ik hoorde van hun interesse, heb ik alle andere voorstellen afgewimpeld." De spits wil zich tonen bij zijn nieuwe club. "Mijn passage bij Anderlecht heeft me niet gedemotiveerd. Integendeel. Ik zit vol revanchegevoelens en wil bewijzen dat ik nog van waarde ben."

En dan is er toch een kleine steek richting Anderlecht: "Bij Charleroi trainen we meer." Wat op zich natuurlijk niet onlogisch is aangezien Charleroi slechts één wedstrijd per week speelt en Anderlecht twee.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.