N'Sakala: "STVV was dieptepunt in mijn carrière"

VRIJDAG, 20 JANUARI 2017, 17:04 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Fabrice N'Sakala is momenteel actief op de Africa Cup. La Dernière Heure zocht hem daar op en sprak met de linksachter onder meer over zijn vertrek bij Anderlecht de voorbije zomer. "Toen ik in Sint-Truiden mijn nummer zag, wist ik dat het over was."

N'Sakala raakte vorig seizoen volledig uit beeld, maar onder René Weiler knokte hij terug. "Iedereen begon weer vanaf nul. Ik vond opnieuw mijn plaats in de groep, zelfs in het elftal. Maar toen kwam die wedstrijd in Sint-Truiden", vertelt N'Sakala. "Het was het dieptepunt in mijn carrière. Na 25 minuten gewisseld worden, dat is het ergste wat er bestaat. Ik ontplofte bijna, wilde mijn shirt op de grond gooien, maar deed het niet. Wel wist ik toen dat ik moest vertrekken."

Zo geschiedde. N'Sakala speelt sindsdien op uitleenbasis voor Alanyaspor in Turkije. Wat de toekomst brengt, weet hij niet. "Ik voelde me altijd gewaardeerd bij Anderlecht. Herman Van Holsbeeck heeft me altijd gesteund. In de zomer keer ik terug en wat er dan gebeurt, zien we dan wel. Misschien word ik definitief verkocht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.