Kiese Thelin: "Ik kijk uit naar de wedstrijd van zondag"

VRIJDAG, 20 JANUARI 2017, 19:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Zondag herneemt voor paars-wit de Jupiler Pro League met een thuiswedstrijd tegen Sint-Truiden. Nieuwe aanwinst Isaak Kiese Thelin mocht deze namiddag de persconferentie inleiden naar aanleiding van deze wedstrijd. De Zweed voelt zich al goed thuis op Neerpede, mede dankzij de winterstage. 

"Dankzij de winterstage heb ik het gevoel dat ik bij de groep hoor. Het was goed dat ik meteen kon mee vertrekken, we hebben daar heel hard gewerkt. Nu kijk ik uit naar de eerste wedstrijd. Mijn ploegmaats hebben mij al verteld over de sfeer in het stadion ik kan niet wachten om dat zelf te ervaren", zegt Kiese Thelin. 

De aanvaller is enorm opgetogen over de samenwerking met René Weiler: "De coach is heel direct en dat heb ik graag. Als speler weet je meteen wat je aan hem hebt en wat hij van je verwacht. Hij is heel open en zal altijd eerlijk zeggen wat hij denkt of dat nu goed of fout is. Dat is de manier om vooruitgang te boeken. Ik ben dan ook heel tevreden van Weiler", aldus nog Kiese Thelin.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.