Overzicht huurlingen: Lambrecth vertrekt met doelpunt

MAANDAG, 23 JANUARI 2017, 20:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN De winterstop zit er voor iedereen op, dus alle door Anderlecht verhuurde spelers moesten dit weekend aan de bak. Hoe presteerden ze? Een overzicht.

Dodi Lukebakio: Lukebakio mocht opnieuw invallen bij Toulouse. Hij kwam na 78 minuten tussen de lijnen, maar kon niet voorkomen dat Toulouse met 1-0 verloor bij Bordeaux.

Aaron Leya Iseka:De spits zat net als vorige week niet in de selectie bij de eerste ploeg van Marseille. Wel speelde hij met het tweede elftal in de vierde klasse. Leya Iseka werd tegen Hyères in de slotminuut vervangen. De partij eindigde op 0-0.

Sebastien De Maio:Opnieuw kwam de Fransman niet van de bank bij Fiorentina, dat met 0-3 won bij Chievo. Bij de thuisploeg speelde Samuel Bastien 73 minuten mee.

Rafael Galhardo: In Brazilië hervat de competitie pas volgend weekend.

Nathan Kabasele: In zijn eerste wedstrijd voor Moeskroen mocht Kabasele invallen na 82 minuten. Moeskroen versloeg Lokeren met 2-1.

Michaël Heylen en Hervé Matthys: Westerlo boekte een belangrijke zege bij KV Mechelen: 1-2. Heylen speelde de hele partij, Matthys kwam niet van de bank.

Hamdi Harbaoui:Harbaoui mocht meteen starten bij Charleroi en speelde de hele wedstrijd, maar in zijn eerste wedstrijd kwam hij niet tot scoren. 

Nathan de Medina:De verdediger speelde de hele wedstrijd met OH Leuven tegen Antwerp. OHL verloor met 2-0.

Dylan Lambrecth: In zijn laatste wedstrijd voor RFC Luik scoorde Lambrecth. Het voorkwam echter niet dat Luik met 2-3 verloor van Givry. Lambrecth gaat nu voor Roeselare spelen.

Orel Mangala: Voor de U19 van Dortmund is het nog even winterstop. Pas op 5 februari hervatten zij de competitie.

Fabrice N'Sakalaen Trezeguet vertoeven op de Africa Cup en konden dus niet spelen voor hun clubs.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.