Overzicht huurlingen: Lukebakio valt naast selectie

DINSDAG, 7 FEBRUARI 2017, 10:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Hoe presteerden de vele spelers die Anderlecht verhuurt? Een overzicht.

Michaël Heylen, Hervé Matthys en Sylvère Ganvoula:Westerlo boekte een belangrijke 1-0-overwinning tegen STVV. Heylen en Ganvoula speelden de hele wedstrijd. Matthys zat niet in de kern.

Hamdi Harbaoui:De spits ging met Charleroi met 1-0 onderuit bij Club Brugge. Harbaoui speelde de hele wedstrijd en kreeg na 80 minuten een gele kaart.

Nathan Kabasele: Geen Kabasele in de selectie bij Moeskroen voor de partij tegen Genk. Hij was ziek.

Trezeguet: Met Egypte speelde hij de finale van de Africa Cup. Trezeguet begon aan de partij, maar werd na 66 minuten gewisseld. Egypte verloor met 2-1 van Kameroen.

Dodi Lukebakio: Geen Lukebakio in de kern bij Toulouse wegens teveel concurrentie. De winger speelde met de reserven. Toulouse won met 2-0 van Fabrègues en Lukebakio gaf een assist.

Aaron Leya Iseka: Ook Leya Iseka speelde met de reserven. Met het tweede van Marseille won hij met 2-0 tegen Pauhan Pezenas. De spits werd na 78 minuten vervangen.

Wout Faes: Faes begon bij Heerenveen op de bank en bleef daar 90 minuten zitten

Davy Roef: Deportivo zag zijn partij van dit weekend afgelast wegens het noodweer in Spanje.

Fabrice N'Sakala: De linksachter is na de uitschakeling op de Africa Cup terug bij zijn club Alanyaspor. Die speelde dit weekend geen wedstrijd.

Sebastien De Maio:Fiorentina speelt pas vandaag zijn competitiewedstrijd, maar woensdag tijdens de midweekspeeldag tegen Pescara stond De Maio net als vorige weekend nog eens 90 minuten tussen de lijnen.

Orel Mangala: De U19 van Dortmund hervatten de competitie met een 3-4-nederlaag tegen Mönchengladbach. Mangala speelde de hele partij.

Dylan Lambrecth: Geen Lambrecth in de kern bij Roeselare voor het duel tegen OH Leuven.

Nathan De Medina: De verdediger is drie maanden out met een blessure aan de adductoren en revalideert bij Anderlecht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.