"Leerde snel zijn bij Buriram United"

ZATERDAG, 18 FEBRUARI 2017, 06:58 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Frank Acheampong is snel, heel snel, vraag dat maar aan Branislav Ivanovic, die altijd weer op achtervolgen aangewezen was bij Zenit. Acheampong die in november van vorig jaar papa is geworden van een dochtertje, heeft rust gevonden. En zijn snelheid ? Die leerde hij bij de Thaïse topclub Buriram United.

"Toen ik Ghana verliet, dacht ik dat ik snel was", lacht Frankie, "Tot ik bij allemaal kleine Thaise voetballers terecht kwam bij Buriram United. Hun zwaartepunt ligt lager en iedereen was er snel, daar heb ik dus geleerd om nog sneller te zijn".

De droom van de Ghanees ligt in de Premier League, al sinds hij nog in Thailand voetbalde: "De voorzitter van Buriram United Newin Chidchob, is goed bevriend met de Thaise eigenaar van Leicester City, er mochten er dus veel jonge spelers gaan testen, alleen ik niet. Ze waren bang dat ik niet meer zo terugkomen."

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.