"Geloof me: Ik ben gelukkig. Eindelijk"

VRIJDAG, 3 MAART 2017, 07:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anthony Vanden Borre glunderde toen hij gisterenmiddag de pers te woord stond. Zijn verhuis naar TB Mazembe is voor hem het ultieme eerbetoon aan zijn mama. Bang is hij niet, ondanks de onstabiele politieke omgeving waar hij naartoe reist. Dit is duidelijk een keuze van het hart voor de rechtsachter. 

Door te tekenen bij Mazembe laat Vanden Borre ongeveer anderhalf miljoen euro schieten: "Wat is rijkdom ? Is dat geld ? Voor mij is dat het hart en de keuzes die je ermee maakt", aldus Anthony.

"Voor ik mijn transfer bekend maakte heb ik Vincent Kompany aan de lijn gehad, hij was de enige die ik aan de telefoon heb gehad. Hij heeft mij gefelicteerd met mijn keuze. Mensen die mij echt kennen weten wat Mazembe voor mij betekent. Door deze stap te nemen doe ik eindelijk iets terug voor mijn familie, voor mezelf en het belangrijkste van allemaal: voor mijn overleden moeder."

"Bang ben ik niet om naar daar te reizen. Waarom zou ik ook ? Ik ga naar het land van mijn moeder. Geloof me: ik ben gelukkig", aldus een glunderende Vanden Borre. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.