Trebel vervanger van Tielemans ?

VRIJDAG, 3 MAART 2017, 15:31 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Doordat Youri Tielemans tegen Genk zijn vijfde gele kaart kreeg, is hij geschorst voor de wedstrijd van morgen tegen KV Mechelen. Wellicht neem Adrien Trebel zijn plaats in op het middenveld. Natuurlijk zal Tielemans gemist worden, maar als je Trebel in de plaats kan zetten, beschik je toch over een sterke kern volgens Bram Nuytinck. 

"Ik zou liegen als ik zou zeggen dat we Youri niet gaan missen. Maar met Trebel als zijn vervanger mogen we ook zeker niet klagen hé. Hij heeft enorm veel kwaliteiten en heeft dat ook al laten zien. Het is toch geweldig als zo een speler de afwezigheid van Youri kan opvangen", gaat Nuytinck verder. 

Prima sfeer

"De sfeer in de ploeg is echt fantastisch dit seizoen, de beste in jaren", geeft Nuytinck toe, "We hebben nu ook een hele sterke kern. Alle achttien spelers, niet enkel de basiself. Dat is iets wat Anderlecht nodig had."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.